Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Μια ιστορία της Αυτονομίας της Περ.Κα.

Προβολή Ταινίας - Συζήτηση

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, ώρα 7:00 μμ
στο Υπόγειο της Α.Πα.Ν., Μουδανιών 2, Νεάπολη

Μια ομάδα στη Θεσσαλονίκη, που ενδιαφέρεται για την εναλλακτική οικονομία των τροφίμων δημιούργησε συλλογικά μια ταινία για την ομάδα Περιαστικών Καλλιεργητών Πάρκου Καρατάσιου (Περ.Κα.) με τίτλο, «Μια ιστορία της Αυτονομίας της Περ.Κα.».

Τα γυρίσματα και η επεξεργασία έγιναν κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών με την συμμετοχή μελών της ομάδας Περ.Κα.

Η πρώτη 15λεπτη εκδοχή της ταινίας είναι έτοιμη για προβολή!

Προσκαλούμε λοιπόν τα μέλη και τους υποστηρικτές της ομάδας και άτομα που ενδιαφέρονται γενικά για το έργο των Περιαστικών Καλλιεργειών να έρθουν και να την παρακολουθήσουν.

Στόχος της ταινίας είναι να ρίξει μια ματιά σε τρέχοντα ζητήματα γύρω από την αυτονομία - να αναδείξει τα θετικά και να εξετάσει τα αρνητικά.

Μετά την προβολή, θα θέλαμε να εκφράσετε ειλικρινά τη γνώμη σας, τι σας αρέσε και τι όχι. Αυτό θα μας βοηθήσει στην επόμενη έκδοση της ταινίας.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει σύντομη συζήτηση για μερικά από τα θέματα που αναφέρονται την ταινία.

Ενημέρωση 28/3/2017

Ευχαριστούμε τους συντελεστές της ταινίας και τους Περιαστικούς Καλλιεργητές για την ενημέρωση. Ελπίζουμε το εργαστήρι που ακολούθησε να έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την συνέχεια της ταινίας. Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν μπορούν να παρακολουθήσουν το video στο youtube.

Σύνδεσμοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου