Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

La antena (2007)

Προβολή Ταινίας

Σάββατο 11 Οκτωβρίου, 8:30 μμ
στο Υπόγειο της Α.ΠΑ.Ν.
Μουδανιών 2,
Νεάπολη

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Esteban Sapir
Πρωταγωνιστούν: Alejandro Urdapilleta, Valeria Bertuccelli, Julieta Cardinali
Διάρκεια: 99'

Υπόθεση

Μια ολόκληρη πόλη έχει χάσει τη φωνή της.

Ο Κύριος TV ο μοναδικός καναλάρχης της πόλης διεξάγει ένα σκοτεινό και σατανικό σχέδιο με σκοπό να υποτάξει για πάντα τους κατοίκους της πόλης και να τους κάνει αντικείμενα της βούλησής του.

Ακόμα αυτός ο αδίστακτος άνδρας για να διατηρήσει το μονοπώλιο του στη βουβή πόλη και για να πετύχει το ύστατο σχέδιο του χρηματοδοτεί τη δημιουργία μιας επικίνδυνης μηχανής που για αρχή μεταδίδει συνεχόμενες υπνωτικές εικόνες και ωθεί τον κόσμο στην εθιστική κατανάλωση προϊόντων της φίρμας του.

Όμως ο Κύριος TV δεν ενδιαφέρεται μόνο για τις καταναλωτικές συνήθειες των κατοίκων, θέλει να μπορεί επίσης να ελέγχει ολοκληρωτικά το μυαλό και τη σκέψη τους.

Έτσι με τη βοήθεια της διαβολικής συσκευής του η οποία λειτουργεί πιο αποδοτικά συνοδευόμενη από μια φωνή που τραγουδάει και αφού απαγάγει την μόνη γυναίκα στην πόλη που μυστηριωδώς δεν έχει χάσει τη φωνή της, ξεκινάει την εφαρμογή του μοχθηρού πλάνου του.

Το μόνο που δεν έχει συνειδητοποιήσει είναι ότι τέσσερις κάτοικοι στην πόλη έχουν ανακαλύψει τις προθέσεις του και προσπαθούν κρυφά να ανατρέψουν την κατάσταση με βοηθό τη δικαιοσύνη και ελπίδα το άγνωστο…

Σύνδεσμοι

Δείτε το trailer της ταινίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου